Privé Diner Winter
21 december tot 21 maart
Kou en sneeuw, wat een heerlijk weerbericht! Tijd om winterse gezelligheid aan tafel te creëren en aards en stevig te koken. En, dat betekend méér dan een gezellige complete kaasfondue met bijzondere kazen en charcuterie (wat overigens wél tot de mogelijkheden behoord).
Bij winters koken hoort speciale aandacht voor wild en gevogelte, vergeten groente zoals pastinaak en schorseneren en bijzondere soorten aardappelen begeleid door stevige wijnen.
Samen met u stellen wij het menu van uw privé diner samen en komen het bij u thuis of op de zaak bereiden en serveren. Neem contact op met Kookers.nl en laat u verassen door ons zinderende en zintuigprikkelende menu
Direct aanvragen
Diner "Zomer"
Warme dagen, zwoele avonden en lekker eten. De zomer staat bol van de gelegenheden om lekker te eten. Nodig ons uit om een privé diner te organiseren zodat u nog meer van de zomer kunt genieten.
Diner "Herfst"
De ingrediënten van het seizoen smaken in de herfst het beste. Paddenstoelen, peren, pompoenen en wild zwijn zijn volop verkrijgbaar. Noten, truffel, lamsvlees en mosselen staan o.a. op het menu.
Diner "Winter"
Winter is het seizoen voor gezelligheid. De gerechten die daarbij horen zijn aards en stevig. Denk hierbij aan wild en gevogelte, vergeten groente zoals pastinaak en schorseneren begeleid door stevige wijnen.
Diner "Lente"
Lente, het seizoen van lichte en levendige smaken. Geniet van heerlijke seizoeningrediënten. Wij koken in de lente veel met avocado, kwartel, vissoorten als mul en meerval met coquilles en verse spinazie.
Boek nu uw privé diner
Hebben we u overtuigd van onze kwaliteiten? Of heeft u misschien nog een aantal vragen? Neem dan nu contact met ons op. Wij informeren u graag en bespreken graag met u de mogelijkheden.
Homecooking: Kijk lekker mee, uw wens staat voorop
Privé diner of homecooking is een concept waarbij een chef een professionele maaltijd bij u thuis komt bereiden en op authentieke wijze uit serveert.
Wij geven een toelichting op de ingrediënten tijdens het serveren. Uw gasten zijn altijd méér dan welkom mee te koken of te kijken in de keuken. Aan tafel proeven u en uw gasten letterlijk en figuurlijk de sfeer van de keuken. Dit creëert een persoonlijke en informele sfeer die uw avond een extra tintje geeft.
Het privé diner Winter is gericht op de eerlijke en ruwe ingrediënten die ons aan de winter doen denken. Zelf krijgen wij dit gevoel bij gerechten zoals pastinaaksoep, Limousin rund en een sticky toffeecake. Liever een menu met onder andere Heilbot, pasta en glühwein mousse ? Ook geen probleem. Vooraf bespreekt u met de kok het menu, hierin kunt u al uw wensen kenbaar maken. Aanpassingen of uitzonderingen zijn geen probleem. Alles kan en alles mag.
U hoeft nergens naar om te kijken. Naast uw eigen privé kok leveren wij ook borden, bestek, servetten en glaswerk. Natuurlijk gaat het vuile servies met ons mee terug of wordt ter plaatse door onze kookassistenten afgewassen. We werken in vrijwel elke keuken. Indien nodig nemen we zelf onze mobiele keukenmaterialen mee.
De privé diner specialist
Als u kiest voor een privé diner van Kookers Kookevenementen, dan bent u verzekerd van een succes! Wij hebben namelijk:
- Al meer dan 10 jaar ervaring in live cooking catering en thuis diners
- Ruim meer dan 100 goede beoordelingen
- Ervaren Privé koks en chefs
- In heel Nederland én België en Duitsland te boeken!
- Of kies voor een Winter BBQ