Catering Zakelijk

Catering voor op de zaak

Bedrijfsfeest, brainstormsessie, zakenlunch of borrel

Zakelijk heeft u ook wel eens wat te vieren. Of u organiseert een event, opening of brainstormsessie en wilt dit op sfeervolle en gepaste wijze afsluiten. Laat ons in dit geval de catering verzorgen. Wij zorgen voor een aangekleed feest met overheerlijke verse hapjes of gerechten. Dit kan in walking dinner, tapas of buffet vorm. Een andere optie is de luxe variant met live cooking catering op locatie.

Wij staan garant voor een originele en unieke borrel of event met veel bekijks. Kookers verzorgt uw complete catering op elke locatie voor elke gelegenheid. Proef het gemak van ontzorging door een chef! U kunt genieten van uw gasten en wij nemen al uw zorgen uit handen.

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag? Neem dan contact op en ontvang vrijblijvend een voorstel.

 

Direct aanvragen


Brainstormsessie

Een frisse blik of op zoek naar een andere aanpak? Tijd voor een brainstorm sessie. Wij zorgen voor een perfect getimede catering en kunnen zelfs beamers en flipovers verzorgen!

Concepten

De catering voor een grote groep laten wij graag snel en vlekkeloos verlopen. Kies voor onze Catering concepten!Denk aan tapas, paella, grote hammen, worsten of kaasfondue.

Product lancering

Lanceer uw nieuwe (kook)product met een spectaculaire kookshow, voorzien van de juiste presentatie, belichting en muziek en camera. Kookers regelt het!

Receptie

Heeft uw bedrijf iets te vieren? Organiseert u een evenement voor uw klanten? Of graag een medewerker in het zonnetje zetten? Kies dan voor een aangeklede en sfeervolle receptie.

Zaken diner of lunch

Laat een bijzonder zakendiner of lunch op locatie organiseren door de Chefs van Kookers Kookevenementen. Wij begrijpen waar u behoefte aan heeft!

Borrel

Borrels! Wij houden ervan. Ga voor de gezelligheid van een goed aangeklede (vrijdagmiddag) borrel. Kies voor hapjes of ga v0or showcooking door de Chefs van Kookers.

Boek nu bij de Bedrijfscatering specialist

Hebben we u overtuigd van onze cateringkwaliteiten? Of heeft u misschien nog een aantal vragen? Neem dan nu contact met ons op. Wij informeren u graag en bespreken graag met u de mogelijkheden.

Catering bij kookers: zo gaat dat in zijn werk

Samen met u verzorgen wij uw evenement volledig vanuit uw naam.

Uw wensen staan voorop! We komen daarom graag van tevoren uw locatie bekijken. We nemen uiteraard al uw wensen met u door en samen met u maken we de order online compleet. Daarvoor hebben we een speciaal online portaal.

Al uw ideeën of wijzigingen geeft u hierin aan. Zo kunt u 24 uur per dag notities invoeren die u te binnen schieten.

Het geslaagde recept van Kookers Kookevenementen:

Ons recept is: enthousiaste mensen, goed kookmateriaal en verse ingrediënten.
En een geslaagde catering kan niet zonder glimlach van een Chef en/of enthousiaste medewerkers.

Wij blijven graag aanwezig om alles in goede banen te leiden. Waarom?
Een geslaagde dag komt niet zomaar uit de lucht vallen! Onze ervaring is dat zonder personeel de boel aan kan branden. Of het opscheppen van de borden niet helemaal naar wens verloopt.

Bij Kookers blijft er altijd minstens één persoon aanwezig, zo heeft u echt alle tijd voor uw gasten. En kijken mensen na de hand met een tevreden gevoel terug op uw evenement.

Waarom gebruik maken van catering van Kookers.nl?

 

Heeft u vragen? Neem gerust contact op. En we gaan er iets moois van maken!

Het kan wel, bij Kookers.nl

Catering offerte aanvragen voor mijn evenement

Elke aanvraag is uniek en wij behandelen deze ook zo!