Kookstudio & Kookworkshop Nijmegen

Onze Kookstudio in Nijmegen (centrum)

Volg een kookworkshop of geniet van andere culinaire gezelligheid op 12 minuten van het station

Kookers Kookevenementen.nl heeft in Nijmegen een bijzondere locatie aan de Mariënburgsestraat 16. In onze kookstudio verzorgen wij allerlei culinaire evenementen. Denk hierbij aan een kookworkshop, live cooking diner of aangeklede vergadering. Bekijk in onderstaande filmpje, wat u kunt verwachten in deze kookstudio:

Enkele voordelen van onze Kookstudio Nijmegen:

  • de kooklocatie is in het centrum van Nijmegen dichtbij Bioscoop Lux, De Waalbrug en het Casino
  • gezellig en informeel ingericht voor intieme Kookworkshops en diners van 10-45 personen. Er zijn nooit andere gasten. Uitsluitend uw eigen gezelschap.
  • de locatie is heel geschikt voor een vergaderingen, teambuilding of een gezellige activiteit met vrienden.

Kookworkshop, diner of vergadering

U volgt bijvoorbeeld een kookworkshop Italiaans.  Of u gaat aan de slag met paella en tapa's, tijdens een Spaanse workshop. Ook kunt u zelf BBQ-en of koken met seizoensproducten of chocolade. 
Liever achteroverleunen? Dan geniet u van een live cooking diner door een van onze Chefs. Het is allemaal mogelijk! U bepaalt wat er gebeurt en op welke manier.

Wat u kunt verwachten tijdens de kookworkshop Nijmegen?

In onze Kookstudio Nijmegen begeleiden we u en uw gezelschap in alle facetten van de gerechten. En komt u alles te weten over voorbereiding, bereiding, oorsprong van gerechten, producten en technieken. U leert werken met verschillende kookapparatuur. Wij zorgen voor de perfecte ingrediënten en de beste wijn-spijs combinatie voor uw kookworkshop. Uiteraard wordt u bijgestaan door één van onze enthousiaste chefs.

En dan: Aan tafel!

Natuurlijk passen we de opzet van de kooksessie of -diner aan op de inhoud van een speech, een training of spreker. U geeft gewoon aan hoe u het voor u ziet. En wij zorgen voor de invulling van uw middag of avond.

Meer over Nijmegen

Nijmegen is gelegen aan de Waal. Het is een belangrijke stad in de provincie Gelderland en éém van de grotere steden in dit deel van Nederland. Nijmegen heeft van oudsher een belangrijke functie in de regio op zowel economisch als op cultureel gebied.
Momenteel zijn er van de rijke historie nog veel sporen te vinden in de velen bezienswaardigheden, denk maar eens aan de Grote kerk, het Stadhuis, de Grote Markt met de waag, het Valkhof met de Barbarossaruïne en de Sint-Nicolaaskapel. Maar ook de middeleeuwse bebouwing inhet centrum.

Het rijke culturele leven in Nijmegen kenmerkt zich door de grote culturele instellingen die je daar aantreft. Denk maar eens aan het poppodium Doornroosje, De Lindenberg, LUX, Stadsschouwburg en De Vereeniging, Het Steigertheater, Het Vrijdagtheater en het Onbederf'lijk Vers festival. Naast de bekende instellingen zijn er ook tal van kleine initiatieven en instellingen op dit gebied. Op deze manier blijft het culturele aanbod divers en vernieuwend.

Het culturele leven en de historische bezienswaardigheden zijn gecentreerd rondom de prachtige binnenstad. Gecombineerd met een groot winkelaanbod en een hoogstaand en divers culinair aanbod is Nijmegen werkelijk een aanrader voor een dagje uit maar ook voor een langer bezoek.

Specifieke wensen in de Kookstudio Nijmegen?

Vraag een offerte voor Kookstudio Nijmegen aan via onderstaande contactformulier

Vanaf minimaal 8 personen kan ons team iets moois verzorgen op uw eigen, of onze locatie. Koken is bij ons een feestje, wij hebben helaas geen cadeaubonnen van onze diensten. 

Elke aanvraag is uniek!

Neem via het contactformulier contact op met Kookers Kookevenementen.nl

Wilt u persoonlijk te woord worden gestaan? Bel dan met de Chef via 088-566-5377 of mail naar [email protected]. Graag alle menu’s en prijzen bekijken? Ga naar kookevenementen.nl

Loop ook gerust binnen bij een van onze vaste Kooklocaties!

Vestiging Randstad

Kookers Kookevenementen
Stationsplein 30
1381 AD Weesp
Bekijk ook:
kookers.nl/kookstudio-weesp kookers.nl/catering-weesp

Vestiging Nijmegen

Kookers Kookevenementen
Mariënburgsestraat 16
6511 RN Nijmegen
Bekijk ook:
kookers.nl/kookstudio-nijmegen
kookers.nl/catering-nijmegen

Graag tot ziens!

Met kokend saluut,
Het Kookers Kookevenementen team