Amuse workshop
Wat is een amuse?
Amuse is een zeer klein gerecht (of minihapje) ter bevordering van de spijsvertering en om de smaakpapillen op gang te brengen. deze hapjes worden vaak in restaurants gepresenteerd door de gerechten door. Een amuse is vaak een extraatje, een welkome verrassing voor je gasten. Oftewel: kleine moeite, groot plezier. Bij de Amuse workshop van Kookers.nl leert u het allemaal!
Samen met u gaan we heerlijke kleine gerechtjes maken, bijvoorbeeld een heerlijke tartaar maken van ossenhaas met een gebakken kwarteleitje, of een sashimi van zalm en tonijn. Gedurende de amuse workshop is er voor de deelnemers alle tijd om dingen te vragen en u leert uiteindelijk een hoop bij.
Om een nog beter idee te krijgen van hoe een amuse workshop eruit ziet, bekijk onderstaande film vanaf 0.50 seconden:
Amuse workshop voor iedere groep
Een workshop amuse maken is het leukst wanneer u met vrienden of collega's bent, in een groep dus. De grote van een groep is geen probleem, we zetten eenvoudig extra koks in. Met het juiste aantal koks verdeeld over het aantal deelnemers zorgen we er altijd voor dat elke deelnemer de aandacht krijgt die nodig is. Een amuse workshop is een bijzonder leuk om cadeau te geven of eens iets totaal anders voor een bedrijfs- of familiefeest. U en uw gasten nemen de recepten van de gemaakte gerechtjes uiteraard lekker mee naar huis!
Een amuse workshop op iedere locatie...
uiteraard uw eigen keuken beschikbaar stellen, maar met onze makkelijke op te bouwen mobiele keukens kunnen we bijvoorbeeld ook heerlijk in de buitenlucht of op uw bedrijf de workshop verzorgen. Bij Kookers is alles mogelijk! Als alle gerechtjes gemaakt zijn gaan we onder het genot van een lekker glaasje wijn alles proeven, en heerlijk genieten!
Vraag direct meer informatie aan over een amuse workshop.
Waarom gebruik maken van de diensten van Kookers.nl
- Groot team van food specialisten
- landelijke dekking
- jarenlang ervaring in de Food marketing