Onlangs werd Kookers uitgebreid geïnterviewd door Misset Horeca:
Kookers staat in de startblokken voor grote groei
" Begonnen met de kruimels die andere cateraars lieten liggen, moet Sander Steijnis er tegenwoordig voor waken om juist die kleinere klusjes zelf niet te negeren. In 10 jaar tijd is zijn bedrijf Kookers.nl gegroeid als kool. "
"Groei via tuinfeestjes en kookworkshops naar vele Kookevenementen
Via tuinfeestjes en kookworkshops op locatie neemt zijn naamsbekendheid toe. En ook de opdrachtgevers worden groter. ‘Van de klusjes waar gevestigde cateraars hun neus voor ophaalden, groeiden we steeds verder door. De trend is heel duidelijk dat men iets anders wil.’ Als rond 2011 de recessie Nederland stevig in zijn greep heeft, neemt het aantal opdrachten bij Kookers.nl juist toe. ‘ Steeds vaker met een echte braai, of smoker. Open vuur, die kant gaat het steeds meer op. Als een event begint, wil ik ook standaard dat zodra de eerste gasten arriveren, ze meteen een hapje en een drankje krijgen. Verwachtingen overtreffen, daar gaat het om.’"
Lees het hele artikel HIER