Privé Diner Lente
21 maart tot 21 juni
Onze chef komt graag bij u thuis of op de zaak langs om een heerlijk diner voor u en uw gasten te bereiden. Geniet van de volgende verse seizoeningrediënten in lichte en levendige combinaties. Wij koken in de lente veel met avocado, kwartel, vissoorten als mul en meerval met coquilles en verse spinazie.
Probeer eens verse jonge groenten, de smaak van lamsvlees en de frisse smaak van een klassieke citroentaart. Natuurlijk komen ook de Hollandse asperges en verse Zeeuwse kreeften er weer aan.
Samen met u stellen wij het menu van uw privé diner samen. Neem contact op met Kookers.nl en laat u verassen door ons zintuig prikkelende menu!
Direct aanvragen
Diner "Zomer"
Warme dagen, zwoele avonden en lekker eten. De zomer staat bol van de gelegenheden om lekker te eten. Nodig ons uit om een privé diner te organiseren zodat u nog meer van de zomer kunt genieten.
Diner "Herfst"
De ingrediënten van het seizoen smaken in de herfst het beste. Paddenstoelen, peren, pompoenen en wild zwijn zijn volop verkrijgbaar. Noten, truffel, lamsvlees en mosselen staan o.a. op het menu.
Diner "Winter"
Winter is het seizoen voor gezelligheid. De gerechten die daarbij horen zijn aards en stevig. Denk hierbij aan wild en gevogelte, vergeten groente zoals pastinaak en schorseneren begeleid door stevige wijnen.
Diner "Lente"
Lente, het seizoen van lichte en levendige smaken. Geniet van heerlijke seizoeningrediënten. Wij koken in de lente veel met avocado, kwartel, vissoorten als mul en meerval met coquilles en verse spinazie.
Boek nu uw privé diner
Hebben we u overtuigd van onze kwaliteiten? Of heeft u misschien nog een aantal vragen? Neem dan nu contact met ons op. Wij informeren u graag en bespreken graag met u de mogelijkheden.
Homecooking: Kijk lekker mee, uw wens staat voorop
Privé diner of homecooking is een concept waarbij een chef een professionele maaltijd bij u thuis komt bereiden en op authentieke wijze uit serveert.
Wij geven een toelichting op de ingrediënten tijdens het serveren. Uw gasten zijn altijd méér dan welkom mee te koken of te kijken in de keuken. Aan tafel proeven u en uw gasten letterlijk en figuurlijk de sfeer van de keuken. Dit creëert een persoonlijke en informele sfeer die uw avond een extra tintje geeft.
Het privé diner lente speelt in op de frisse ingrediënten die op dat moment in het seizoen zijn. Zelf krijgen we een heerlijk Lente gevoel van avocado's, kwartel, vis en coquilles. Liever een menu met asperges, bavette en zalm ook geen probleem. Vooraf bespreekt u met de kok het menu, hierin kunt u al uw wensen kenbaar maken. Aanpassingen of uitzonderingen zijn geen probleem. Alles kan en alles mag.
U hoeft nergens naar om te kijken. Naast uw eigen privé kok leveren wij ook borden, bestek, servetten en glaswerk. Natuurlijk gaat het vuile servies met ons mee terug of wordt ter plaatse door onze kookassistenten afgewassen. We werken in vrijwel elke keuken. Indien nodig nemen we zelf onze mobiele keukenmaterialen mee.
De privé diner specialist
Als u kiest voor een privé diner van Kookers Kookevenementen, dan bent u verzekerd van een succes! Wij hebben namelijk:- Al meer dan 10 jaar ervaring in live cooking catering en thuis diners
- Ruim meer dan 100 goede beoordelingen
- Ervaren Privé koks en chefs
- In heel Nederland én België en Duitsland te boeken!